Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Το βιβλίο μου








Κυκλοφορεί και είναι στην διάθεση του κοινού το ιστορικολαογραφικό βιβλίο του Κώστα Χαραλ. Κορομπίλη Η ΡΕΝΤΙΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ – Μύθος, Ιστορία, Θρύλος, Πολιτισμός, Φύση και Παραδόσεις, Σελίδες δόξας και μεγαλείου.

Το προλογίζει με ενδιαφέρον ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Θεόκλητος και τιμητικά χαιρετίζει την έκδοση του, ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Απανταχού Ρεντινιωτών κ. Αθανάσιος Μάλλιος, ιατρός.

Το βιβλίο αυτό αποτελείται από 146 σελίδες και διαπραγματεύεται την ιστορία και λαογραφία της αρχόντισσας των Αγράφων Ρεντίνας.

Μέσα από τις σελίδες του, θα γνωρίσει ο αναγνώστης πολύ καλά την ιστορία του χωριού, θα γνωρίσει πολλά ήθη και έθιμα, θα ξεναγηθεί στο παρελθόν αυτού του τόπου και θα διαβάσει πράγματα που ίσως δεν τ’ άκουσε ποτέ.

Οι φωτογραφίες που υπάρχουν μέσα στο βιβλίο, θα κάνουν τον αναγνώστη, να το καταλάβει καλύτερα καινα το ξεφυλλίσει ευχάριστα.।

Αυτό το βιβλίο είναι σίγουρο ότι θα το διαβάσετε πολλές φορές, καθώς η μια σίγουρα δεν είναι αρκετή. Γιατί αυτό το βιβλίο ζωντανεύει και δεν αφήνει να σβήσουν, η ιστορία, οι θρύλοι και οι παραδόσεις του τόπου μας.

Αγαπητοί φίλοι βιβλιόφιλοι αυτό το βιβλίο, που κοστίζει τόσο λίγο και αξίζει πολλά, θα πρέπει να τύχει της προσοχής σας.

Που θα το βρείτε:

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορείτε να το βρείτε στο Δημαρχείο, στον Ξενώνα ΔΟΛΟΠΙΑ και επίσης στο Σύλλογο των Απανταχού Ρεντινιωτών।

Η τιμή του ανέρχεται μόνο σε 10 ευρώ. Για όςους ζητούν το βιβλίο, να τους αποσταλεί ταχυδρομικά θα πληρώνουν, εκτός από την τιμή των 10 ευρώ και ταχυδρομικά έξοδα 2 ευρώ. Εμβάσματα στη διεύθυνση Χαραυγής 5 Χαλάνδρι 15232 Αθήνα.

Ο Συγγραφέας

Κώστας Χαραλ. Κορομπίλης

Tηλ. 210.6843867

E-mail: konkorobilis@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου